diumenge, 22 de desembre del 2013

La Fira de Playmobil "Els Clicks arriben a Riudellots per la Marató de TV3" 1408,15 euros recaudats per La Marató de TV3. (Part 1)

 La fira de Playmobil "Els Clicks arriben a Riudellots per la Marató de TV3", organitzada per Riude&Clicks i per l'Ajuntament de Riudellots de la Selva va ser un èxit, vam rebre la visita durant els 2 dies de fira de 1335 visitants. Es van recaudar entre els diners de les entrades a 1euro i les donacions 1408,15 euros.






Una de les activitats de la fira que va tenir més exit va se el concurs "El Click Perdut", ens hem estat repassant totes les butlletes dipositades a l'urna del concurs i la majoria de les butlletes eren correctes.
En els propers dies farem públic el llistat amb el nom dels guanyadors que hauran de recollir el seu premi a la "Quina de Riudellots" organitzada per L'Esplai.


Una de les figures amagades del concurs "El Click Perdut", el futbolista gironí.



La butlleta del concurs


Vam rebre la visita dels companys de la Penya Immortal Girona, de la qual soc vocal.  A la foto el president Pepe Sierra, el secretari Francisco Lara i una parell de socis.




També durant els 2 dies de fira, vam rebre la visita de l'Alcaldessa Montserrat Roura i de varis regidors de l'Ajuntament de Riudellots de la selva.



Els Diorames de l'exposició.

"Stronghold del Clan Drac"
David Planas (Banyoles)


Diorama montat sobre 5 taules (8 metres quadrats), el diorama més gros de l'exposició i sembla que el va agradar més a la gent. En David i el seu pare amb la col.laboració de laTxell de L'esplai de Riudellots, van estar unes 8 hores per montar aquest diorama, la majoria de les peces del castell ja venien pre-montades desde Banyoles



 "Pirates"
Eusebi Lavado (Girona)

Diorama montat sobre 1 taula, amb un vaixell pirata original del's anys 70 de Famobil i un castell, amb varies figures de pirates i soldats anglesos. Com deia L'Eusebi, "també va aportar el seu granet de sorra a La Marató de TV3"





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada